Výcvikový víkend ekofarma Bílý Mrak 11-14.5.2023

15.05.2023 13:58
Víkenďák byl prostě top.
V pátek začal milým překvapením, když nás v honitbě přivítali zástupci Lesního družstva Vysoké Chvojno, které nám poskytlo krásnou honitbu.
Měli velikou radost, kolik nás je a že chceme se psy pracovat
Byl to víkend pro nás i psy, hodně náročný, protože se intenzivně cvičilo od rána do večera. Udělali jsme hodně práce a také byly vidět velké pokroky u začátečníků, středně pokročilých a matadoři si pěkně mákli.
Skokanem víkenďáku (nový titul výcviku) je  Polly pod Žerčickým kostelem, která přijela výcvikem nedotčená, začaly jsme aport, drž a pusť a končily dohledávkou kachny, králíka a nakonec přinášením kachny z hluboké vody.
Počasí bylo krásné a začalo pršet až při návratu domů.
Večerní posezení u grilu bylo skvělé a  Mistr grilu Evžen nám připravil úžasné zvěřinové hody a fakt to byla obrovská mňamka.
tolik o slov napsala o víkenďáku pořadatelka Jarka Pokorná

Na výcviku byla i naše Dita se Samíkem, který makal jako ďas, dále se zůčastnila i Rosie z Žerčic s Janou Zvolenskou a náš nováček ohledně výstav a výcviku Aleš Kostečka s dcerou Katty- Odetta z Žerčic

Kdyžby se hodnotilo, tak výherkyní všecho je pro mě naše Polly, její práce je neskutečná, její klidy na stanovišti obdivuhodné, kachna, králík čapne a prostě maká a nic neřeší

Všichni jsme si to užili a já za sebe, když jsem v neděli dojela domů- jsem totálně odpadla

Už se těším na další společné akce

po kliknutí na obrázek Polly uvidíte fotogalerii z víkenďáku