Czech National Exhibition INTERDOG Bohemia 16.7.2016 - Nice Rose Memsunshine získala V1 CAC, CAC ČMKU- Národní vítěz, BOB

18.07.2016 13:47

V sobotu jsme se vydali na Národní výstavu do Mladé Boleslavi. Bylo lehce pod mrakem, takže to vypadalo na skvělé počasí na výstavu, ale již chvilku po příjezdu na místo, nám bylo jasné, že bude vedro.

Jako první se vystavovali naši dorostenci Fox pod Žerčickým kostelem nar 11.12.15 a Gump pod Žerčickým kostelem narozený 6.1.2016. Oba kluci se předvedli skvěle a děkuji jejich majitelům za krásnou práci- výsledek byl Fox VN1, a Gump VN2.

Pak nastupoval ve třídě otevřené Calvin nar 15.2.2015 a také se krásně předvedl a i když nebyl v "srsti", tak získal krásné hodnocení a umístění V3.

Naše Rose byly poprvé vystavena ve třídě vítězů a to jí ještě nebylo 18měsíců a i paní rozhodčí Čečrdlová byla překvapena, jak brzo jsme získaly možnost vystavovat ve vítězné třídě.

Rose to opět zvládla s přehledem a její suverénní běh a i celkové předvedení okouzlil paní rozhodčí, že jí dala 1 místo a tím zíslala V1 CAC

její hodnocení je zde: žlutá fena, výborný typ, krásná samičí hlava, milý výraz, správně vyvážená, kompaktní s typickou srstí, elegantní pohyb, výborné předhrudí.

Pak jsme šly do kruhu o CAC ČMKU- národního vítěze a i v této konkurenci Rousinka okouzlila paní rozhodčí, takže jsme získaly Národního vítěze a pak jsme šly do kruhu s nejkrásnějším ze psů Magůem- Mister Magoo z Grodu Hrabiego Malmesbury. Magů je překrásný pes a i přesto, že je to profík, tak i nad ním naše Rose vyhrála a získala tak titul BOB vítěz plemene Best of Breed.

Takže na této výstavě to bylo vše naše a naše Rose- Nice Rose Memsunshine získala V1 CAC, CAC ČMKU- Národní vítěz, BOB